Tjänster

stellak.seTjänster

Stockholm med omnejd

Min karriär som profesionell makeupartist startade år 2019 i Stockholm då jag tog min examen från en väletablerad makeupskola i Stockholm. Tidigare hade jag snuddat lite på yrket, men att få fullfölja och bli makeupartist var ett stort mål jag hade haft länge.Det dröjde inte lång tid innan jag åkte ut på mina första jobb, redan innan jag hade mitt certifikat i handen. Där föddes min passion för reklam och TV-produktion.Jag har fått äran att träffa otroligt intressanta människor i mitt yrke som frilansande makeupartist. Alla vackra brudar på sin stora dag, förväntasfulla studenter och baldrottningar, ivriga individer som observerat och antecknat på mina kurser, stressade kändisar innan showtime, ja listan är lång. Märks det att jag är passionerad i denna yrkesroll?

Några av mina uppdragsgivare/partners


TV4

KÖKET.SE

ÅHLENS

ZALANDO

MEMIRA EYECENTER

ISADORA

DAISY BEAUTY MAGAZINE

WEIBULLS

2AM MEDIA

KICKS

MIRRORMIRROR.SE

FLAER

NIVEA

BUXOM

SEPHORA


m. fler...


@watchmehighlight


Content Creator

Jag startade min instagram år 2018 för att få ut min kreativitet. Snabbt började jag växa och få en följarskara som inte bara var fantatiska att få interagera med, utan som genuint tyckte om det jag gjorde, följde mina råd och testade produkterna jag rekommenderade. Jag gav dem ett löfte, och det var att oavsett vad, skulle jag alltid ge min ärliga åsikt.


När jag tar ett nytt uppdrag startar hjärnkontoret omedelbart. Jag visualiserar produkten och hur den skulle kunna se ut i mina kanaler, hur jag på bästa sätt kan framhäva produktens starkaste egenskaper, och bild- samt färgpaletter börjar ta form.


När du samarbetar med mig ska du känna dig helt trygg i att jag är lyhörd, uppmärksam och lojal.


Vill du skicka arbetsmaterial eller pressprover? Kontakta mig så pratar vi mer!